ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ/ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Κατηγορίες Προϊόντων

THE MM PUBLISHING GROUP

 

Οι τεχνικές εκδόσεις «THE MM PUBLISHING GROUP» ξεκίνησαν το 2003 με την τριμηνιαία έκδοση του περιοδικού «Moulding – μήτρες & Εργαλεία».

Το περιοδικό «Moulding - μήτρες και εργαλεία», απευθύνεται στη βιομηχανία πάσης φύσεως καλουπιών, πλαστικών και μετάλλων.

Υπεύθυνα άρθρα, σοβαρές και μετρημένες παρουσιάσεις, ουσιαστικά νέα προϊόντα, με διεθνή θέματα μέσω ανταποκρίσεων από τις μεγάλες εκθέσεις του κλάδου, με ειδήσεις και σχόλια στο χώρο της βιομηχανίας, έκαναν το περιοδικό αναγνωρίσιμο και σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

 

Το 2007 ξεκίνησε η, ανά διετία, έκδοση δύο βιομηχανικών οδηγών, «Βιομηχανικός εξοπλισμός & μηχανουργεία» και «Βιομηχανίες και βιοτεχνίες πλαστικών & ελαστικών – εξοπλισμός»

Έκτοτε καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι οδηγοί να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες, με ονόματα και διευθύνσεις προσεκτικά ελεγμένες, προκειμένου οι οδηγοί να είναι αξιόπιστα εργαλεία όσον αφορά τα στοιχεία που αναφέρονται.

 

Το 2008 ξεκίνησε η έκδοση του διμηνιαίου περιοδικού «Ελασματουργείο/Μηχανουργείο» που απευθύνεται στο χώρο του μετάλλου, κοπής, συγκόλλησης και διαμόρφωσης μετάλλου και λαμαρίνας, κατασκευής μηχανολογικών εφαρμογών, εξαρτημάτων πάσης φύσεως, κατασκευής μεταλλικών κτιρίων και στον κατασκευαστικό χώρο της ναυτιλίας.

 

Το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε κάτι νέο, πιο εύχρηστο και προσιτό και ταυτόχρονα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης σας, δημιουργήσαμε το «metalplasticdirectory.com» ανατροφοδοτούμενο καθημερινά με νέες πληροφορίες.

Το metalplasticdirectory.com συνοπτικά αποσκοπεί  στην:

ü  παροχή ολοκληρωμένης και αξιόπιστης πληροφορίας στο τομέα της βιομηχανίας

ü  αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας

ü  δημιουργία των προϋποθέσεων για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων

Στον ιστοχώρο περιλαμβάνονται συνολικά πάνω από 5000 εταιρείες και επαγγελματίες διαφόρων κατηγοριών. Τα στοιχεία στο μέτρο του δυνατού καθημερινά ενημερώνονται  και εμπλουτίζονται προκειμένου να περιληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες και επαγγελματίες.

 

Το metalplasticdirectory.com σας προσφέρει, παρουσίαση της εταιρίας σας μέσα από φωτογραφίες και χάρτη για τον εύκολο εντοπισμό της.

 

Εάν θέλετε να καταχωρηθείτε ή να κάνετε παρατηρήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας στο τηλέφωνο 210 4122258 προκειμένου  να σας επισκεφθεί συνεργάτης μας για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση.

 

Πιστεύουμε ότι κανείς δεν πρέπει να λείπει ή ότι θα βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε.

 

Καλή περιήγηση……!!!

 

Δωρεάν καταχώρηση

Σύμφωνα με τον νέο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα, για να μπορείτε να έχετε καταχώρηση θα πρέπει να κάνετε

εγγραφή εδώ!

FACEBOOK

>

novapax hellas

moulding-logo

em-pi-es

alfasolid

logo-stournaras

HLIOP

mixanourgeio

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Περισσότερα» για να δείτε λεπτομέρειες. Περισσότερα.